Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi Başak Burcuna tavsiye verdi; “Bu hafta disiplini elden bırakmayın!”

Şenay Devi Başak Burcuna tavsiye verdi; “Bu hafta disiplini elden bırakmayın!”

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, bu hafta iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda kontrolü elden bırakmamak, zarar göreceğiniz pek çok şeyin önüne geçecek. Bu hafta disiplin, yolculuklarda, yurtdışı bağlantılı işlerde, eğitim konularında şansınızı arttırıp kazanımlarınızı yükseltmek açısından önem taşımakta.

Bekar Başaklar, biraz daha sosyal olduğunuz taktirde aşkın karşınıza çıkması çok da sürpriz olmayacak. Bir anda aklınız başınızdan gitmemeli gerçekçi davranmalı ancak şüphe ve kaygıyla da kendinizi ortaya koyamayacak yaklaşımlardan uzak durmalısınız.

Bu hafta yolculuklarda kısa süreli iptaller ve ertelemeler söz konusu olsada paniğe kapılmayın. Kısa tatiller ile moral bulabileceğiniz bir haftadasınız. Bu hafta, alım- satım ve ticari konularla ilgili yaşadığınız sorunları da çözüme kavuşturmanız mümkün görünüyor.