Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi; “Boğa Burcu bu hafta yetenekleriyle dikkat çekecek” dedi

Şenay Devi; “Boğa Burcu bu hafta yetenekleriyle dikkat çekecek” dedi

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, bu hafta iş ve kariyer hayatınızda yeteneklerinizle dikkat çekmeyi başaracak, kazanımlarınızı arttırabileceksiniz. Kendinize güvenmeli, yurtdışı planlarınız varsa uygulamaktan çekinmemelisiniz.

Özel hayatınızda ise sabırla beklediğiniz aşk dolu günlerin olumlu enerjisi ile karşı karşıyasınız. Kıskanç ve başkalarının mutsuzluğundan rahatsızlık duyan insanların sizi etkilemesine izin vermemeli ilişkiniz ile ilgili elinizden gelen çabayı göstermelisiniz.

Bu hafta hukuki konularda kaybettiğiniz veya ertelenen pek çok şeyi kazanabilir, hakkınızı alıp kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz. Maddi- manevi olumlu enerjilerle karşı karşıya olduğunuz bu özel haftayı iyi değerlendirmeli, hayatınızda tıkanıp kaldığınız konulardan uzaklaşmak için var gücünüzle gayret göstermelisiniz.