Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi, evli Akrep Burcuna ne önerdi?

Şenay Devi, evli Akrep Burcuna ne önerdi?

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, gökyüzü bu hafta inancınızı yitirdiğiniz iş ve eğitsel konularda olumlu haberlerle sevinebileceğinize, doğrularınıza sahip çıkmanın mükafatının getirdiği kazanımlarla gurur duyacağınız etkilere dikkat çekiyor. Bu hafta, finansal konularda ödenmeyen alacaklarınızı tahsil edebilir, hukuki anlamda zarar gördüğünüz işlerinizi çözüme kavuşturmanın şükrünü yaşayabilirsiniz.

Özel yaşamınız ise yeniden yapılanmaya başlıyor, ne istediğinizi bilmeli, kararlı olmalı, sizden sevgisini esirgemeyen bir insana kalbinizi açarak aşkın içerisinde yer almaya çalışmalısınız. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Akrepler ise dışarıdan gelen müdahelelere karşı mücadele eden eş veya sevgilisine  destek olmayı tercih etmeli.