Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Aslan burcuna hangi konuda “Dikkatli olun!” dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Aslan burcuna hangi konuda “Dikkatli olun!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, bu hafta aile bireyleri va çalışma arkadaşlarınızın bireysel hataları yüzünden finansal konularda harcamalarınız artabilir tepkinizi vermeli, kendi başınıza her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamalısınz. İş hayatınızda ki belirsizlikler sona eriyor ancak çabanızı ortaya koymalı üzerindeki yükleri arkanızda bırakıp kendi gücünüzün farkına vararak bunu işiniz için kullanmalısınız. Aslan buçları hayat boyu para alışverişlerinizde cömerttiniz ancak bu konularda artık dikkatli olmanızı öneriyorum.

Bu hafta özellikle baş bölgesi ve cinsel organlarla ilgili sorunlar yaşıyorsanız tedaviyi gerciktirmemelisiniz. Aşk hayatınızda ise aidiyet duygunuz güçlenecek ve sevginiz artacak. Öğrenci Aslanlar ise akademik programınızda çalışmalarınızın mükafatını alacaksınız.