Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Başak burcu; “Söz ve nişan kararı için önemli bir hafta”dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Başak burcu; “Söz ve nişan kararı için önemli bir hafta”dedi

tarafından sevda

Ünlü Astrolog Şenay Devi gökyüzünün Başak burcuna bu haftaki mesajını; “Sevmediklerinize sabretmedikçe, sevdiklerinize kavuşamazsınız” şeklinde açıkladı.

Uzman astrolog Dr.Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bakalım ünlü astrolog bu hafta Başak burcu ile ilgili neler söyledi? Başaklara hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu?

Devi; “Sevgili Başaklar, bu hafta iş hayatınızda olumlu gelişmelerle rahatlayacak, size zarar veren insanların ilahi adaletten karşılığını almasıyla sevineceksiniz. Kendi işini yapan Başaklar ise önemli bir fırsatla karşı karşıya kalabilirler iletişime önem verip, ekip çalışmasıyla maddi kazançlarını arttırabilirler” dedi.

Şenay Devi aşk hayatı ile ilgili de Başak burcuna bazı tavsiyelerde bulundu;  “Aşk hayatınızda cesur davranarak partnerinize sevginizi göstermelisiniz. Bu hafta evlilik, söz ,nişan gibi  kararlarınız varsa konuşmak için uygun bir hafta iyi değerlendirin” dedi.

Kaynak: astrodeha.com