Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi, haftalık burç yorumunda Koç Burcuna iş hayatı ile ilgili önemli haberler verdi!

Şenay Devi, haftalık burç yorumunda Koç Burcuna iş hayatı ile ilgili önemli haberler verdi!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, bu hafta hayal ettiğiniz taşınmazı uygun fiyatlarla elde edebileceğiniz gelişmeler söz konusu, finansal anlamda kazanımlarınızın yükseldiği bir haftadasınız. Yeniliklere açık olmak kariyerinizin en parlak döneminin kapılarını aralamanızı sağlayabilir, bu dönemde başarı merdivenlerini hızla çıkmak adına güvendiğiniz insanlarla fikir alışverişi içerisinde olabilirsiniz. Nnlaşma ve sözleşmeler konusunda ise bu hafta her ayrıntıyı önemsemenizi öneririm.

Özel hayatınızda partnerinizle iletişim problemleri yaşayıp bir anda büyük fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Size tavsiyem, sağ duyulu olup birlikte olduğunuz insanı olduğu gibi kabul ederek yanlış anlaşılmalarla ilişkiyi bitirecek kadar keskin kararlar almamanız olacak. Bekar Koçlar bu haftanın enerjisi ile ilgi duyduğunuz insanla yakınlaişabilirsiniz ancak, hayal kırıklığı yaşamamanız için aceleleci olmamanızı tavsiye ederim.