Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Oğlak burcuna dikkat çeken uyarı; “İmza atarken dikkatli olun!”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Oğlak burcuna dikkat çeken uyarı; “İmza atarken dikkatli olun!”

tarafından sevda

Şenay Devi haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ünlü astrolog bu hafta Oğlak burcu için  bakalım neler dedi? “Sevgili Oğlaklar bu hafta özel yaşamınız önem kazanıyor, eski eş veya sevgilinize geri dönüş sağlama arzunuz büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşıp ikinci kez yanlış yapmanıza yol açabilir dikkatli ve kontrollü olmalısınız. Sağlık açısından ise özellikle yediğinize içtiğinize dikkat etmeli anksiyeteye bağlı sağlık problemlerinin günlük hayatınızı etkilememesine dikkat etmelisiniz”

Şenay Devi iş konusunda Oğlak burcuna bir takım uyarılarda bulundu ve şunları söyledi; Oğlaklar bu  hafta işinizle veya eğitim hayatınızla ilgili başkalarından kaynaklanan aksaklıklar sizi zor durumda bırakabilir. İşinizi yakın takip etmeli başkalarına güvenip söz ve vaadlere aldanmamalısınız. Çarşamba gününden itibaren yeni bir iş arayışı yada işinizi büyütme düşünceniz varsa gökyüzü sizi desteklerken bunu gerçekleştirebilirsiniz ayrıca, bu hafta taşınma anlaşma veya sözleşme gibi konularda ise dikkatli olmalı,içinize sinmeyen birşeyin altına imza atmamalısınız”dedi.