Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Terazi Burcuna hangi tavsiyede bulundu?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Terazi Burcuna hangi tavsiyede bulundu?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda Terazi burcu için şunları söyledi;

Sevgili Teraziler, iş hayatınızda kontrolü elden bırakmamalı, finansal konularda gecikmelerle alakalı takipçi davranarak elinizden gelen müdahaleyi yapıp çözüm odaklı ilerlemelisiniz. Özellikle ortaklıklardan zarar görmek istemiyorsanız bu şekilde davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise üçüncü şahıslardan kaynaklı sorunlar yaşayabilir, partnerinizi geçmişi ile yargılayarak kırabilirseniz dikkatli davranın. İşler çığrından çıkıp ayrılık noktasına gelmek istemiyorsanız sözlerinizde seçici olmalısınız.

Bekar Teraziler yeni tanışacakları birisi ile duygusal yakınlık kurabilirler. Bu hafta sağlık problemlerinizi ve psikolojik problemlerinizi çözüme kavuşturmak için korkmadan hareket ettiğinizde üzerinizdeki tüm yorucu enerjilerden uzaklaşmayı başaracaksınız.