Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Yengeç Burcuna hangi tavsiyelerde bulundu?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Yengeç Burcuna hangi tavsiyelerde bulundu?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Yengeç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler, duygusal olarak geçişlerinizin yoğunluğu sizi bir hayli yordu, geçmişle ilgili meselelerden kendinizi sorumlu tuttunuz ve hayatınızı sorgularken çevrenizdekileri incittiniz, şimdi durup düşünmeli ve aynı hataları tekrar etmeden tutmunuzu değiştirmelisiniz aksi taktirde sevdiklerinizle bağlarınız kopacak  dikkatli olmanızı öneriyorum. Artık geçmişte yaşamaktan uzaklaşmalısınız.

İş ile ilgili konularda fırsatlar söz konusu, güçlü bir çıkış yapmak istiyorsanız iletişime önem vermeli sosyal davranmalı geçmişte değerlendiremediğiniz fırsatlar tekrar karşınıza çıkmışsa eğer değerlendirmelisiniz. Bekar Yengeçler, bu hafta kalıcı bir beraberliğe adım atacağınız keyifli enerjiler söz konusu tadını çıkarın!