Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda güzel haber;”Balık burcu evlilik yolunda ilerliyor!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda güzel haber;”Balık burcu evlilik yolunda ilerliyor!”

tarafından sevda

Uzman astrolog Dr.Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları köşesinde Balık burcuna müjde verdi; “Sevgili Balıklar devam eden beraberliğinizi evliliğe taşıma kararı alıp bu yolda ilk adımı atabilirsiniz” dedi.

Ünlü astrolog evliliğinde sorun yaşayan Balıklara ise şu tavsiyede bulundu; “Bu hafta karşılıklı fedakarlıklar yapabileceğiniz enerjiler söz konusu bunu iyi değerlendirmelisiniz” dedi

Peki iş ve eğitim hayatında bu hafta Balık burcunu neler bekliyor? İşte Şenay Devi’nin yorumları; “Sevgili Balıklar bu hafta gökyüzü size, hiç kimse görmek istemeyen biri kadar kör değildir, başkaları için kendinizi zorlamak yerine kendi merkezinizde kalıp yapmanız gerekenleri yapın şeklinde bir mesaj veriyor. Bu doğrultuda hareket ederseniz eğer, ardınızdan dönen pek çok dolabı fark edecek, gerçeklere odaklanmanın getirdiği güzellikler ile hakkınız olanı alabileceksiniz. Bu sayede iş ve eğitim hayatınızda yükseliş başlayacakl.”

Kaynak: astrodeha.com