Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den Terazi burcunda Mavi Dolunay ve Mavi Dolunay’ın burçlara etkileri

Şenay Devi’den Terazi burcunda Mavi Dolunay ve Mavi Dolunay’ın burçlara etkileri

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Şenay Devi, youtube kanalından paylaşımlarına devam ediyor. 19 Nisan’da Terazi Burcunda Mavi Dolunay gerçekleşti. Aslında Ay mavi renge dönüşmüyor. Şenay Devi daha önce yaptığı açıklamada neden böyle ifade edildiğinden bahsetmiş ve şöyle demişti:

“Mavi dolunayın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade, aynı ay içinde iki kez dolunayın gerçekleşmesine verilen addır. Ayrıca, volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansımasıyla Ay her zaman olduğundan daha mavimsi görünümle dünyamıza yansıyabilir. Ender bir astronomik olan Mavi Ay gökyüzünün ışıltılı yansıması büyüleyici güzellikte ismi Mavi olsa da, Ay’ın rengi genellikle diğer dolunaylardan farklı olmayacaktır. Dünyadaki orman yangınları ve volkanik patlamaların faktörler sebebiyle gökyüzünde kül miktarındaki artış söz konusu olduğundan atmosferik koşullara içinde Ay’ın mavimsi bir renk alması mümkün olabiliyor.”

Şenay Devi yeni videosunda ise Terazi Burcunda Mavi Dolunay ve Mavi Dolunayın Burçlara Etkileri üzerine önemli bilgiler sundu.

19 Nisan 2019 Türkiye Saati ile 14:13’te Terazi burcunda gerçekleşecek olan Mavi Dolunayın etkileri nasıl olacak? Terazi burcunda yaşanacak olan Mavi Dolunay burçlara nasıl etki edecek? Mavi Dolunay ile ilgili tüm merak edilen sorularınızın yanıtlarını videoda bulabilirsiniz.