Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’nin Oğlak burcu için haftalık yorumu; “Aşırı inat ve gurur size zarar verir!”

Şenay Devi’nin Oğlak burcu için haftalık yorumu; “Aşırı inat ve gurur size zarar verir!”

tarafından sevda

Uzman astrolog Dr.Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarının yoğun ilgisini görüyor. Bakalım ünlü astrolog bu hafta Oğlak burcu ile ilgili neler söyledi? Oğlaklara hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu?

“Sevgili Oğlaklar gökyüzünün size bu haftaki mesajı; aldırmadan gidemiyorsa, aldırmadan kalmayı bilmeli insan çünkü henüz icat edilmedi anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan şeklinde. Bu hafta iş hayatınızda önemli görüşmeleri hızlandırmalı, yeni fikirlerin sizi daha iyi noktalara taşıyacağı gerçeğini görerek odaklanmalısınız. Sosyal ilişkilerinizde diplomasiyi elden bırakmamalı samimiyet dengesini korumalısınız, güven veren tavırlarınızla karşınızdakini etkileyebilir önemli iş birlikleri ile  kazanımlarınızı arttırarak borçlarınızı ödeyebilirsiniz” oldu.

Şenay Devi özel hayattaki duruşuyla ilgili Oğlak burcuna şu tavsiyede bulundu; “Aşırı inat ve gurur size zarar verir bunu dikkate alarak hareket edin !”

Kaynak: astrodeha.com