Ana sayfa Güncel Haberler Şener Şen hayranlarına müjde, Zengin Mutfağı sahneye dönüyor

Şener Şen hayranlarına müjde, Zengin Mutfağı sahneye dönüyor

tarafından ker_def

Usta oyuncu Şener Şen’i yıllar sonra tekrar tiyatro sahnesine döndüren, DasDas’ın övgüler toplayan oyunu ‘Zengin Mutfağı’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Sahnede Bir Hayat’ etkinliği kapsamında Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.

Her biri 40 yıldan uzun süredir tiyatro sahnelerinde bizlerle buluşan usta oyuncular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Sahnede Bir Hayat” tiyatro gösterimleri kapsamında Ekim ayı boyunca, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnede olacak. Bu etkinlik kapsamında DasDas’ın sahnelenmeye başladığı günden beri kapalı gişe devam eden oyunu ‘Zengin Mutfağı’ izleyiciyle buluşacak.

Kadrosunda büyük usta Şener Şen’in yanı sıra Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı gibi genç kuşağın yetenekli tiyatrocularını buluşturan ‘Zengin Mutfağı’ başladığı günden beri sanatseverler tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor ve oyunun biletleri haftalar öncesinden tükeniyor.

40 yılın ardından izleyicilere Şener Şen’i tekrar tiyatro sahnesinde izleme fırsatı sunan DasDas prodüksiyonu oyun bu kez 21 Ekim akşamı saat 20.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sergilenecek.

Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını konu alan, Vasıf Öngören imzası taşıyan ‘Zengin Mutfağı’nın yönetmenliğini Şener Şen ve Doğu Yaşar Akal üstleniyor.