Ana sayfa Sosyal Medya Birbirlerinin adını bile anmıyorlardı!.. Şener Şen ve İlyas Salman barıştı, sosyal medya yıkıldı!..

Birbirlerinin adını bile anmıyorlardı!.. Şener Şen ve İlyas Salman barıştı, sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeşilçam’ın iki efsane oyuncusu; Şener Şen ile İlyas Salman aralarında, Banker Bilo, Çiçek Abbas, Kibar Feyzo, Şekerpare ve Çöpçüler Kralı gibi Türk sinemasının köşe taşı kabul edilen komedi filmlerinin de bulunduğu pek çok yapımda beraber kamera karşısına geçtiler.

Ancak magazin kulislerinde yıllardır, iki önemli oyuncunun uzun süredir küs olduğu, hatta Şener Şen’in İlyas Salman’ın adını bile anmasını yasakladığı konuşuluyordu. Yıllar önce yapılan haberlere göre; Son olarak Yavuz Turgul’un “Yol Ayrımı” filminde Rutkay Aziz, Ruhsal Öcal ve Tilbe Saran gibi ustalarla kamera karşısına geçen Şen ile eski dostu İlyas Salman’ın arasına iddiaya göre siyasi fikir ayrılığı girdi.

İkili bu yüzden dostluklarını bitirme kararı aldı. Şener Şen, yaşanan bir tartışma sonrasında görüşlerini çok sert bulduğu ve beğenmediği İlyas Salman’a, “Bir daha benim adımı dahi hiçbir ortamda ağzına alma” dedi. İkili bir daha görüşmedi. İlyas Salman da katıldığı ortamlarda Şener Şen’in adını bile anmamaya özen gösteriyordu.

İlyas Salman’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı iki usta sanatçının hayranlarını havalara uçurdu. Şener Şen ile birlikte fotoğrafını paylaşan oyuncu fotoğrafa,  ’46 yıllık dostum gelmiş’ notunu düştü.

Birbirlerinin adını bile anmıyorlardı!.. Şener Şen ve İlyas Salman barıştı, sosyal medya yıkıldı!.. 7

Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Pek çok isim fotoğrafı repost etti. İki ünlü sanatçının hayranları da paylaşıma, ‘İkiniz de çok değerlisiniz!’ şeklinde yorumlar yaptı.

İkilinin küs olduğu dönemlerde yapımcıların birçok kez Şener Şen ve İlyas Salman’a film teklifi götürdüğü ancak ünlü oyuncuların dostluklarını bitirdiği için gelen teklifleri geri çevirdiği konuşuluyordu. Bu paylaşımdan sonra, ‘İki duayen isim yeniden bir projede bir araya gelir mi?’ sorusu yeniden gündeme geldi.