Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü dizisinin bir değil asıl iki kahramanı var!

Şeref Sözü dizisinin bir değil asıl iki kahramanı var!

tarafından ker_def

Show TV’nin merakla beklenen dizisi, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü’ 14 Ekim Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşuyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ses getiren ‘Şeref Sözü’nden bir afiş daha görücüye çıktı. Başrol oyuncularından Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in yer aldığı iddialı afiş göz doldurdu.

Dizi ile ilgili en çok merak edilen konu başrol oyuncularının uyumu ve enerjileri… Zira bir dizinin başarılı olmasının en önemli koşulu bu ikilinin uyumlu olmasından geçiyor. Tolgahan Sayışman ile Sude Güler’in uyumları konusu büyük önem taşıyor.

Şeref Sözü dizisinin bir değil asıl iki kahramanı var! 7

Bir “Ada Masalı”nın ve şerefli olmanın hikayesini seyirciyle buluşturacak olan ‘Şeref Sözü’nün iki kahramanı, Cihan Adabeyli ve İsra’nın hikayesi şimdiden büyük heyecan uyandırıyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle Şeref Sözü yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’, çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle yeni sezonun en merak edilen projesi olarak dikkat çekiyor. Çekimleri, Türkiye dizi tarihinde ilk olmak üzere dizi için adeta yeniden inşa edilen 480 bin m2’lik bir adada gerçekleştirilen ‘Şeref Sözü’, 14 Ekim Çarşamba akşamı Show TV’de başlıyor.

Şeref Sözü ilk bölümüyle 14 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de  yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünün reytinglerinin nasıl geleceği büyük önem taşıyor. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri yüksek reytingler alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı ve Benim Adım Melek de diğer ciddi rakipler arasında bulunuyor.