Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, aşk değil dizi heyecanı yaşıyor!

Serenay Sarıkaya, aşk değil dizi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Oyuncunun Şahmeran isimli yeni dizisinin çekimleri yakında başlayacak. Başrolde yer alan oyuncu, fantastik bir hikaye ile 2022 yılında Netflix’te hayranlarının karşısına çıkacak.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in bu dizide buluşması bekleniyordu. Ancak Burak Deniz’den teklife olumlu yanıt gelip gelmediği konusu netleşmedi. Serenay Sarıkaya ise yeniden dizilere dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Magazin basınında ünlü oyuncunun, yapımcı Umut Evirgen ile aşk yaşadığına yönelik bazı haberler de çıktı. Ancak Serenay Sarıkaya bu haberlerin doğru olmadığını söyledi. Umut Evirgen ile uzun süredir arkadaş olduklarını ve bir ilişki yaşamadıklarını anlatan oyuncu, dizi heyecanı yaşadığını belirtti.

Magazin muhabirleri ile aracının içinde kısa bir röportaj yapan Serenay Sarıkaya, “İyiyim, bir iddia, yorumdum böyle şeyleri konuşmaktan. İşlerim başlıyor, çok heyecanlıyım. Yakın zamanda inşallah güzel işlerden konuşalım” diye konuştu.

Serenay Sarıkaya bir aşk heyecanı yaşamadığını, ancak Şahmeran dizisine başlayacak olmanın heyecanı içinde olduğunu ifade etti.