Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında çok önemli bir değişiklik yapıldı!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında çok önemli bir değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal, oyunculuğu bırakalı bir hayli zaman oldu. Artık onu sunucu olarak yemek programları ile hatırlıyorsunuz. Fox TV ekranında 3 sezon süren Zuhal Topal’la Sofrada programı kendi alanında iyi bir konum elde etti.

Ancak ünlü oyuncu yeni sezonda tv8 ekranında hayranları ile buluşacak. Zuhal Topal’la Sofradayız programında gelinler yemek yapıyor, kayınvalideler de onları eleştiriyordu. Kadınlara yönelik olarak hazırlanan program yeni sezonda büyük bir değişimden geçecek.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının ilk fragmanı yayınlandı. 13 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da ilk bölümü izleyebileceksiniz. Hafta içi öğleden sonra yayınlanacak olan programda önemli değişiklikler var.

Öncelikle Zuhal Topal yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıkacak. Bunun yanı sıra Yemekteyiz formatında kadın ve erkek yarışmacılar bir arada yarışıyor ve birbirlerinin yemeklerine puan veriyor. Yani kaynana ve gelin üzerinden tasarlanan bir kurgu yok.

Artık sadece yarışmacılar var ve birbirlerinin yemeklerini puanlayacaklar. Tabii ki ortaya ilginç manzaralar da çıkacak. Ancak yeni formatta en önemli değişiklik programın atmosferi ve kurgusu fazlasıyla değişmiş olacak.

Eskiden tv8’de izlediğiniz Yemekteyiz’in mantığını alan yeni program, Fox TV’deki Zuhal Topal’ın yemek programından ise kurgusunu almış gözüküyor.

Ortaya Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada yarışmalarının bir karması çıkartılmış. Ünlü sunucu aynı Fox TV’de yaptığı gibi bir kurgu ile ekranda yer alacak. Ancak programın formatı Yemekteyiz’den farklı olmayacak.