Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde her şey bu teklif ile değişecek!

Son Yaz dizisinde her şey bu teklif ile değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Son Yaz dizisinin hayranları, yeni dönemin heyecanını yaşıyor… Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin ölmesi dizi hayranları için büyük bir yıkım oldu. Ancak yeni sezonda yeni karakterler ile çok farklı bir dönem yaşanacağı için izleyiciler Canan karakterinin olmamasını sorun etmeyecektir.

Son Yaz dizisinde Canan’ın yerini Sare karakteri dolduracak. İstihbaratçı Sare karakterini Birce Akalay canlandırıyor ve yeni sezonda her şeyin değiştiğine şahit olacaksınız. Zaman atlaması ile başlayacak olan Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başarılı uyumuna yeniden şahit olacaksınız.

Son Yaz dizisinde her şey bu teklif ile değişecek! 7

Ancak ikinci sezonun başlarında Akgün ile Yağmur karakterlerinin ayrılığı herkesi derinden üzecek. Hapse düşen Akgün, Yağmur’un kendisini unutması için her yolu deneyecek. Ancak bunda başarılı olması beklenmiyor.

Son Yaz dizisinde ikinci sezonda Sare’nin Savcı Selim’e yapacağı teklif ise hikayede her şeyin değişeceği kilit nokta olacak. Sare, “Yarım kalan hesabınızı kapatmak istemez misiniz?” diye soruyor. Bu bir intikam teklifi…

Bu arada Son Yaz dizisi gün değiştirdi. İlk sezonda Cuma akşamları yayınlanan dizinin ikinci sezonu Cumartesi akşamları ekrana gelecek. 18 Eylül saat 20.00’da Son Yaz dizisinin yakıcı yeni bölümü tüm izleyenleri derinden etkileyecek.

Dizinin 22. yeni bölümünden 3. fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Youtube trend videolar listesinde 6. sıraya kadar çıkan video, izleyicilerin ne kadar çok etkilendiklerinin de bir göstergesi oldu.