Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya Bergen pişmanlığı mı yaşıyor? Ünlü oyuncu menajer kurbanı mı oldu?

Serenay Sarıkaya Bergen pişmanlığı mı yaşıyor? Ünlü oyuncu menajer kurbanı mı oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Bergen filmi 2 haftada, 2 milyon 650 bin kişi tarafından izlendi.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen rolünü canlandırmadaki başarısıyla övgü dolu yorumlar alıyor. Bergen filminin çekileceği ilk gündeme geldiğinde, Bergen rolü için Serenay Sarıkaya’nın adı geçiyordu.

Film için büyük hazırlıklar yapan, şan dersleri alan, kendisini geliştiren, aracında bile giderken arabesk dinleyen ve Bergen’in hayatı noktasında birçok özel çalışma yapan Serenay Sarıkaya, yaşanan ertelemelerden sonra yapımcı değişince projeye veda etmişti.

Oyuncu o dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımında 2,5 yıl projeye hazırlandığını ve büyük bir heyecan duyduğunu da belirtmişti. Serenay Sarıkaya, birçok kez pandemi ve çeşitli nedenlerle ertelenen çekimlerden sonra ansızın gelen yeni çekim takviminin kendi planına uymaması nedeniyle Bergen filminde yer alamayacağını duyurmuştu.

Serenay Sarıkaya Bergen pişmanlığı mı yaşıyor? Ünlü oyuncu menajer kurbanı mı oldu? 7

Peki Serenay Sarıkaya, Bergen filminin büyük başarısından sonra projeye veda ettiği için pişman oldu mu? Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün, Serenay Sarıkaya’nın menajer kurbanı olabileceğini ve pişman olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı.

Orkun Ün yazısında şu ifadelere yer verdi; “Hem kısa sürede yakalanan bu izleyicisi başarısı, hem de filmin hemen hemen herkes tarafından beğenilmesi bu günlerde tek bir kişinin canını sıkıyordur… O da Serenay Sarıkaya. Daha film proje aşamasındayken birçok kişinin ismi geçmişti Bergen rolü için. En çok konuşulan, role en yakın olan isim Serenay Sarıkaya’ydı…

Ha oldu ha olacak derken nedense, vazgeçti Serenay projeden. Şimdi pişmandır. ‘Keşke kabul etseydim’ diyordur.Farah Zeynep Abdullah hem kariyerinde çok önemli bir işe imza attı hem de filmin ortak yapımcısı olarak çok para kazandı. Peki Serenay neden kabul etmedi “Bergen” filmini? Acaba diyorum, ‘çok bilen menajer’ kurbanı mı oldu?

Bu iş tutmaz… Senin kariyerini aşağıya çeker… Siyasi tartışmaların içine sürüklenirsin… Zaten “Alice Müzikali” var, bu yoğunlukta filme vakit ayıramazsın diyerek Serenay’ın aklını mı çeldiler? Hiç olmaz demeyin… Çok örneğini gördük. Bazı menajerler sanki ünlü olan kendileriymiş gibi, başrolü kendileri oynayacakmışçasına, vakit, zaman, kariyer kendilerine aitmişçesine davranıyor. Hani ‘kraldan çok kralcı’ derler ya… Öyle işte. O yüzden de insan sormadan edemiyor… Neden?”