Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisine katılan Talat Bulut’un yeni imajı herkes çok şaşırtacak!

Mahkum dizisine katılan Talat Bulut’un yeni imajı herkes çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin bu sezon en başarılı yapımı olan Mahkum, reytinglerde zirveye yerleşti kimse onu oradan indiremiyor. Dizinin bu akşamki bölümünde, kadroya yeni katılan Talat Bulut ilk kez görünecek. Usta oyuncunun yeni imajı herkesi şaşırtacak.

Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan Mahkum dizisi, çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Reytinglerde zirveye kancayı takan dizi her bölümüyle tartışma yaratıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna katılan Talat Bulut, hikayeye yeni bir heyecan katacak.

En son Yasak Elma dizisinde rol alan ve üç sezon boyunca rolüne devam eden Talat Bulut artık Mahkum dizisiyle ekrana gelecek. Talat Bulut dizide Sinyor isimli bir karakteri canlandıracak. Son derece gizemli bir karakter olan Sinyor’la Talat Bulut’un yeni imajı da izleyicileri şaşırtacak. Setten gelen ilk fotoğraflarda Talat Bulut, kırmızı gömleği ve oldukça tarz şapkasıyla çok farklı bir görünüme sahip.

Mahkum dizisine katılan Talat Bulut’un yeni imajı herkes çok şaşırtacak! 7

Dizinin bu akşam 14. bölümü ekrana gelecek. Diziye Talat Bulut katılırken, 15 bölümde de Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya Mahkum’a veda edecek. Seray Kaya’nın veda edecek olmasına izleyiciler çok şaşırırken bu ayrılığın sebebinin Cemre karakterinin hikayedeki yerinin son bulması olarak açıklandı.

Kimse Mahkum dizisinde böyle bir ayrılığı beklemiyordu. Hatta kimi izleyicilere göre başrol olan bu karakterin ayrılığının arkasında açıklanmayan başka bir sebep var. Ancak resmen açıklanan, karakterin senaryodaki hikayesinin sona ermesi.

MF Yapım imzalı dizi, Aralık ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinin uyarlaması Mahkum’un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor.