Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya hayranları Şahmaran dizisinin 2. sezonuna kilitlendi!

Serenay Sarıkaya hayranları Şahmaran dizisinin 2. sezonuna kilitlendi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir biri ardına farklı projelerde yer alarak hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Dijital platform Netflix için Şahmaran isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, hayranlarını bir hayli mutlu etmişti.

Şimdi de dizinin ikinci sezonu yine büyük bir heyecana neden oldu. Serenay Sarıkaya, bu önemli projede Burak Deniz ile başrolü paylaştı ve ikili güçlü bir uyum sergiledi.

8 Ağustos tarihinde Şahmaran dizisinin ikinci sezonu Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak. Kadrosunda önemli isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonunda aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almak isteyen Lilith karakterinde Saadet Işıl Aksoy’u da izleme fırsatınız olacak.

Yapımını TIMS&B Productions’ın gerçekleştirdiği ve Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı Şahmaran dizisinde yer alan diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor:

“Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ümit Çırak, Olimpia Ahenk Dourmouchev, Doğanay Ünal, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Elif Nur Kerkük, Lorin Merhart ve Beran Soysal.”

Şahmaran dizisinin ikinci sezon hikayesi ile ilgili detaylar ise şöyle:

Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu’nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır. Bu uyanışın tamamlanması için geçilecek zorlu sınavlar vardır. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır.

Yüzyıllar sonra döndüğü bu yeni dünyayı tanımaya çalışırken ona Cihan eşlik edecektir. Lilith’in öfkesi yüzünden Maran’ın bu dünyada Şahsu’dan başka hiç kimsesi kalmamıştır. Şahsu ve Maran bu savaşta aşkları ile de sınanırken, Şahmaran ve Lilith ‘Evrenin Döngüsü’ üzerine olan mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerdir.