Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya hayranlarının tepki gösterdiği videonun sırrı ortaya çıktı!

Serenay Sarıkaya hayranlarının tepki gösterdiği videonun sırrı ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz günlerde sosyal medya mecrası Tik Tok’ta yayınlan bir Serenay Sarıkaya videosu gündemi yerinden oynatmış,  Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montajlandığı zannedilen videoyu gerçek sanan hayranları güzel oyuncuya büyük tepki göstermişti.

Videonun orijinali kısa süre sonra ortaya çıktı. Seranay Sarıkaya ile olan benzerliğiyle gündeme düşen kullanıcının videosundaki sır çözüldü. Melis Sezen’in 47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yaptığı ‘Bunu tutuyorum çünkü elimde şuan’ konuşmasını elindeki ay çiçek yağıyla mizah amaçlı seslendirme yapan kullanıcının Deepfake uygulamasıyla Serenay Sarıkaya’ya benzediği ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya hayranlarının tepki gösterdiği videonun sırrı ortaya çıktı! 8

Tik Tok’ta yayınlanan videoda son birkaç gündür ülkede yaşanan ayçiçek yağı gündemine gönderme yapılıyor. Videoda başında örtü bulunan bir genç kadına Serenay Sarıkaya’nın yüzü monte edilmiş. Ses olarak da ses olarak da Melis Sezen’in 47.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde söylediği ‘Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an’ sözleri iliştirilmiş.

Tik Tok’ta paylaşılan bu videoda aslında Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montajlanmadığı ortaya çıktı. Kullanıcının Deepfake uygulamasıyla Serenay Sarıkaya’ya benzediği ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya hayranlarının tepki gösterdiği videonun sırrı ortaya çıktı! 9

Serenay Sarıkaya bu videoyla bir anda Twitter’ın gündemine yerleşti. Halbuki videodaki Serenay Sarıkaya değildi. Video gün boyunca birçok kişi tarafından paylaşıldı. Videoyu ciddiye alanlar oldu, kimi kullanıcılar videodaki kişiyi gerçekten Serenay Sarıkaya sandı. Serenay Sarıkaya’nın insanlarla dalga geçtiğini düşünenler eleştiri yaptı ama bunlar sadece bir yanılsamaydı.