Ana sayfa Sinema Vatanım Sensin, Atiye ve Hekimoğlu’nun senaristinden bomba gibi gibi bir proje geliyor!

Vatanım Sensin, Atiye ve Hekimoğlu’nun senaristinden bomba gibi gibi bir proje geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin, Atiye ve Hekimoğlu yayınlandığı dönem büyük ilgi gören, çok konuşulan dizilerdi. Bu dizilerin senaristi Nuran Evren Şit’ten yeni bir proje geliyor. Hem de olay yaratacak iki oyuncuyla birlikte.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema-TV Bölümü’nden mezun olan Nuran Evren Şit. G.O.R.A. ve Neredesin Firuze filmlerinde cast sorumlusu, Hokkabaz filminde yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. Elveda Rumeli dizisiyle birlikte senaristliğe adım attı.

Bugüne kadar aralarında Hanımın Çiftliği, Aşk Tesadüfleri Sever, Şeref Meselesi, Vatanım Sensin, Atiye, Hekimoğlu gibi başarılı yapımların bulunduğu birçok dizi ve filmin senaryosuna imza atan Şit, yine bomba gibi bir projeyle geliyor.

Vatanım Sensin, Atiye ve Hekimoğlu’nun senaristinden bomba gibi gibi bir proje geliyor! 32

Yeni projenin adı henüz belli değil. Proje, Netflix için çekilecek bir film olacak. Başrollerinde ise
Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdıkları Bihter ve Behlül karakterleriyle Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstleneceği filmin çekimleri New York’ta gerçekleştirilecek. Proje gündeme düştüğü andan itibaren büyük ses getirdi. Gelen ayrıntılar film projesinin büyüklüğünü ve iddiasını da ortaya koyuyor.

14 yıl sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bu kez daha olgun halleriyle bir arada göreceğiz. Filmin hikayesi büyük bir merakla bekleniyor. Hem Beren Saat hem de Kıvanç Tatlıtuğ’un proje seçimlerindeki titizliği çok iyi bilindiğinden filmin şimdiden başarılı olacağı tahmin ediliyor.