Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya hem yoğun hem yorgun hem de tedirgin!

Serenay Sarıkaya hem yoğun hem yorgun hem de tedirgin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahmaran isimli dizinin çekimlerini tamamlayan ve kısa bir süre dinlenme fırsatı bulan Serenay Sarıkaya, yeniden işe geri döndü. Şubat ayında başlaması beklenen Alice müzikali için provalara çıkan oyuncu, sahnede yine yeteneklerini sergileyerek herkesi kendisine hayran bıraktı.

Provalardan yansıyan bilgilerde oyuncunun çok heyecanlı ve istekli olduğu ifade ediliyor. Serenay Sarıkaya da provaların kendisini çok yorduğunu açıkladı. Oyuncu, “Her şey yolunda” diyerek provaların iyi geçtiğini anlattı.

Evinin önünde takıntılı bir hayranının aracına saldırması ile gündem olan Serenay Sarıkaya, hala bu olayın üzüntüsünü yaşıyor. Oyuncu, daha önce de kendisini rahatsız eden bu kişiden şikayetçi oldu. Serenay Sarıkaya, “Biraz yorucu bir süreçti” diyen oyuncu, şahsın Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırıldığı haberlerini de doğruladı.

Bu sürecin kendisini hem çok üzdüğünü hem de çok yorduğunu anlatan Serenay Sarıkaya, önlem alma konusunda ise elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade etti. Oyuncu, “Ama biraz tedirgin edici. Evin etrafında olup biten her şey beni çok tedirgin etmeye başladı” diye konuştu.

Alice müzikali için şan dersleri de alan oyuncu, herkes gibi kendisinin de heyecanlı olduğunu belirtti. Oyuncu, evini değiştirmeyi de düşünüyor. “Evimi değiştirmek için başka bir sürü sebeplerim de var” diye konuşan oyuncu, bunu düşünse bile kısa sürede olmayacağını ifade etti.