Ana sayfa Dizi Haberleri atv, Hecai’nin ardından bu sefer Yalnız Kurt dizisiyle Cuma rekabeti altüst etti!

atv, Hecai’nin ardından bu sefer Yalnız Kurt dizisiyle Cuma rekabeti altüst etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok kişi belki de bu sonucu beklemiyordu ama Yalnız Kurt isimli yeni atv dizisi daha ilk bölümden muhteşem bir iş başardı. Cuma akşamları farklı kanallarda birbirinden iddialı dizilerin olduğu bir ortamda Yalnız Kurt, daha ilk bölümde tüm rakiplerinin önüne geçmeyi başardı.

Osman Sınav’ın uzun süredir hazırlandığı dizinin fragmanlarına gösterilen yoğun ilginin ve sosyal medyada oluşan meraklı izleyicilerin diziyi reytinglerde de bir numaraya taşıması herkesi şaşırttı. Birçok kişi dizinin yeterince tanıtımın yapılmadığı eleştirisinde bulunmuştu.

Ancak konu Türkiye’nin yakın tarihindeki önemli olayların iç yüzünü anlatma noktasında olunca ve bir de arkasında Osman Sınav gibi güçlü bir yapımcı ve yönetmen bulununca Yalnız Kurt dizisinin büyük çıkışı anlam yüklüydü.

Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi projeleri ile izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Osman Sınav bir kez daha gizemli, aksiyon dolu ve istihbarat içerikli bir diziyle daha öne çıkmayı başardı.

atv, Hecai'nin ardından bu sefer Yalnız Kurt dizisiyle Cuma rekabeti altüst etti! 7

atv, önceki 3 sezon boyunca Hercai dizisini Cuma akşamları yayınlayarak önemli bir üstünlük kurmuştu. Ancak Hercai’nin bitmesinin ardından Cuma akşamları kanalın izlenme oranları rakipleri karşısında düştü.

Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünün tüm reyting gruplarında birincilik elde etmesi ile birlikte atv yeniden Cuma rekabetinde öne geçti.

Kanalın bu büyük çıkışı diğer kanallardaki dizilerin de düşmesine neden oldu… Cuma rekabetinde Yalnız Kurt’un ikinci bölümde elde edeceği sonuç da şimdiden merak konusu oldu. Reytingler benzer şekilde gelirse bu durum izleyicilerin diziyi beğendiği anlamını taşıyacak.