Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytinglerde yine muhteşem, Kardeşlerim gücünü koruyor!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde yine muhteşem, Kardeşlerim gücünü koruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı izleyicilerle ikinci sezonuyla buluşuyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizi elde ettiği ödüllerle de çok konuşuluyor. Türkçe’yi en iyi kullanan dizi ödülünü de kazanan Gönül Dağı, başarısının karşılığını da izleyicilerden bulan bir yapım.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan Gönül Dağı dizisinin 49. bölümü yayınlandı. 29 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölüm tüm kategorilerde birincilik elde etti. Tüm kişiler, AB ve ABC1 gruplarında çift haneli oranlarla birinciliği alan Gönül Dağı, TRT1’in en başarılı yapımı olmayı da sürdürüyor.

Sezonun en iyi dizileri listesinde Kuruluş Osman ile Gönül dağı dizis ide ilk iki sırayı paylaşıyor… Cumartesi rekabetinde bir başka dikkat çeken dizi de Kardeşlerim…
atv ekranında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin gücünü koruduğunu görüyoruz. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde eden dizi çift haneli oranlara yaklaştı ama aşamadı.

AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük oranlar elde eden Kardeşlerim dizisi, dördüncülük ve üçüncülük elde etti. Dizinin hikayesi çok başarılı şekilde ilerliyor ve izleyiciler de her hafta yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.