Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz partner olmuş gibi bilin! Şahmeran bomba gibi geliyor!

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz partner olmuş gibi bilin! Şahmeran bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı isimli atv dizisinde 26 bölüm boyunca Celal karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Deniz, başarılı bir sezonun ardından yeni proje teklifleri alıyor… Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisinden gelen teklifi değerlendiren oyuncu, son iki haftadır İtalya’da bulunuyor.

Maraşlı çekimlerinin tamamlanmasının ardından İtalya’ya giden Burak Deniz, ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek ile buluştu. Cahil Periler isimli 8 bölümlük dijital proje için sete çıkan oyuncu, yeni imajıyla da hayranlarından büyük destek gördü…

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz partner olmuş gibi bilin! Şahmeran bomba gibi geliyor! 21

İtalya pozları ile instagram hesabından paylaşımlar yaparak ilgiyi artıran Burak Deniz, Ağustos ayı içinde Cahil Periler dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yeni bir karar almak durumunda. Kendisine gelen teklifleri değerlendirecek olan oyuncunun Şahmeran isimli dijital dizi ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz partner olmuş gibi bilin! Şahmeran bomba gibi geliyor! 22

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Şahmeran projesinden gelen teklife sıcak bakıyor. Henüz net kararını vermemiş olsa da Burak Deniz’in İtalya dönüşü Netflix için hazırlanan dizi için anlaşma yapması bekleniyor.

Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı, fantastik bir yapım olan Şahmeran, eylül ayında sete çıkacak. Henüz dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmadı ve yan roller için de görüşmeler sürüyor. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisini aynı yapımda görmeyi bekleyenler için ise net karar Ağustos ortasında ortaya çıkacaktır.