Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisi tanıtımında, Mert Ramazan Demir’i anonsuyla resmen olay oldu!

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisi tanıtımında, Mert Ramazan Demir’i anonsuyla resmen olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İkinci sezonu bu yaz çekilen ve henüz yayınlanmayan Netflix’in yerli yapımlarından Şahmaran için heyecan dorukta! Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldıkları dizinin ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu. Henüz bu konuda bir netlik olmasa da geçtiğimiz günlerde yapılan bir davet ile dizinin oyuncuları ve ekibi bir araya geldi.

Tanıtım gecesinde sahneye çıkan ve mikrofonu eline alarak Şahmaran dizisiyle ilgili görüşlerini paylaşan Serenay Sarıkaya, bir cümlesi ile adeta geceye damgasını vurdu! Sosyal medyada bir anda viral olan videoda, Şahmaran’da birlikte rol aldığı genç oyunculardan Mert Ramazan Demir’e pas atan Sarıkaya’nın cümlesi, herkesi güldürdü.

Şu sıralar Star TV’de ekrana gelen ve sezonun en yüksek reytingleriyle bir anda dikkatleri çeken dizisi Yalı Çapkını ile gündemde Mert Ramazan Demir. Başarılı oyunculuğu ile Afra Saraçoğlu partnerliğinde ekranda çok beğenilen Mert Ramazan Demir, Netflix’in düzenlediği Şahmaran dizisi davetinde yer alan isimler arasındaydı.

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisi tanıtımında, Mert Ramazan Demir'i anonsuyla resmen olay oldu! 7

Dizinin oyuncularından birisi olan Mert Ramazan Demir, gecenin de ilgi odağı oldu. Sosyal medyada davetteki görüntüleriyle yer alan oyuncuya ilgi büyüktü. Bu arada Serenay Sarıkaya, mikrofon elinde Şahmaran ile ilgili konuşmasını yaparken “Birlikte rolü paylaştığım ekip arkadaşlarım da burada” diyerek Mert Ramazan Demir’i işaret etti ve “Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir” diyerek gülmeye başladı.

Sarıkaya’nın, Mert Ramazan Demir’i, son dönemde yer aldığı ve çok konuşulduğu dizisi ile anması, salonda bulunanlar arasında da gülüşmelerle karşılandı. Diziyi takip eden Demir’in hayranları ise bu anlara bayıldı ve videoyu sayfalarında paylaşarak bu eğlenceli anların sosyal medyada ön plana çıkmasını da sağladılar…

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği ve Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı, Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı Şahmaran dizisinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez rol alıyor.

Çekimleri Adana’da yapılan ve iki sezonu biten dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak yakında izleyici ile buluşacak.
400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı dizide, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin hikayelerine yer verilecek.