Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisindeki Ferit Korhan karakteri büyük bir sıçrama tahtası oldu

Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisindeki Ferit Korhan karakteri büyük bir sıçrama tahtası oldu

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonun sonlarına doğru ilerliyor, 3. sezonda da projenin devam etmesi bekleniyor. Afra Saraçoğlu ile birlikte başrolde yer alan isim Mert Ramazan Demir… Son dönemde öne çıkan erkek oyuncuların başlarında gelen Mert Ramazan Demir, aynı zamanda yer aldığı reklam filmleri ve müzik çalışmaları ile de dikkat çeken bir isim.

Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakterinin kariyerinin dönüm noktası olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Genç oyuncu, her alanda adeta bir kariyer sıçraması yaşıyor.

Sosyal medya ortamında hemen her gün hakkında binlerce paylaşım yapılan oyuncu, ayrıca gençler tarafından son dönemdeki en gözde erkek oyuncu olarak da görülüyor.

Kızlar Soruyor tarafından ülkenin en popüler dizilerinin, en gözde erkek karakterlerini belirlemek amacıyla yapılan anketin sonuçları açıklandı. Toplam 34554 oy kullanılan ankette, katılımcılar hayallerini süsleyen erkek dizi karakterini seçtiler.

Ferit Korhan karakteri bu ankette birinci sırada yer aldı. Yani Mert Ramazan Demir’in popülerliğinin ne kadar yüksekte olduğunu gösteren bir sonuç daha yaşandı.

Toplamda 34554 oy kullanılan ankette, çoğunluğun hayallerini süsleyen karakter, %54 oy oranıyla Ferit Korhan oldu! Oyların büyük bir çoğunluğunu alarak birinciliği elde etmesi, her hafta yeni bölümleriyle gündemi sarsan Yalı Çapkını dizisinin ve dizinin başrol karakteri Ferit Korhan’ın gücünü ispatlıyor.

Mert Ramazan Demir’i hayat verdiği Ferit Korhan karakterinin kazandığı “TV Dizilerinin En Fenomen Erkek Karakteri” unvanı sosyal medyada da gündem olmasını sağladı.

Anket sonuçlarına göre, en çok oy alan karakter %54 ile Ferit Korhan oldu.

Anket Sonuçları Şöyle:

Ferit Korhan %54
Cüneyd Efendi %39
Halil İbrahim Karasu %2
Mesut Komiser %2
Gaddar %2