Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya sonunda dizisini seçti! İşte yeni dizisi ile ilgili tüm detaylar…

Serenay Sarıkaya sonunda dizisini seçti! İşte yeni dizisi ile ilgili tüm detaylar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yıllar önce televizyon ekranında Medcezir dizisiyle yerini alan Serenay Sarıkay, Fi isimli dijital dizi çalışmasından sonra ise bir daha dizi setlerine uğramamıştı. Bergen isimli film için geçen yıl çalışmalarını yoğunlaştıran oyuncu, pandemi nedeniyle yaşanan iptaller nedeniyle de bu projenin askıya alındığı ortaya çıkmıştı.

Serenay Sarıkaya hayranları ünlü oyuncunun yeni bir dizide rol almasını çok istiyor. Hayranların bu istekleri de yakında gerçekleşecek. Çünkü oyuncu Şahmeran isimli dizi projesi ile anlaşma yapma aşamasına geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, diziyle ilgili karar vermek için senaryo çalışmalarının bitmesini bekliyor.

Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizi Şahmeran’ı yazan isim ise Pınar Bulut… Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği Şahmeran dizisiyle henüz net bir anlaşma yapmayan oyuncu, yapıma sıcak bakıyor.

Projeyi kabul edip etmemesi ise senaryoya bağlı gibi bir durum var. Eylül ayında çekimlerine başlanması beklenen Şahmeran dizisinin yönetmeni ise Umur Turagay….

Yaz aylarında Bergen filminin çekimlerinin de yapılabileceği söyleniyordu. Oyuncu, bu konuda en son şu açıklamayı yaptı: “Hiçbir gelişme yok. Ben de heyecanla bekliyorum ama bi sıkıntılar oldu. Hayırlısı olsun.”