Ana sayfa Dizi İzle Emanet 31 Mart Çarşamba 148. bölüm fragmanı izle

Emanet 31 Mart Çarşamba 148. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin 147. bölümü 30 Mart akşamı izleyicilerle buluştu. Dizide Yaman ve Seher’in büyük sevinci izleyicileri de mutlu etti. Yusuf’un sağlığına kavuşması konusunda umut ışığı belirdi ve Yaman ile Seher de bu ışığa birlikte tutundu.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin 148. yeni bölümü de izleyicilerle 31 Mart Çarşamba akşamı buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman çok merak ediliyor. Dizinin her bölümü izleyicileri kendisine daha çok çekiyor. İşte 31 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 148. bölüm fragmanı:

Dizinin bugün 147. bölümünde neler yaşandığı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Yusuf’la ilgili tüm korkularını geride bırakan Yaman ve Seher, farkında olmasalar da çok yakınlaşmışlardır. Onların bu hali en çok da Zuhal’in dikkatini çekecektir.

Emanet dizisi hayranlarının en büyük mutluluğu da Yaman ve Seher’in bu yakınlaşması oldu. 147. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi ekibin moralini de yükseltiyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.