Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde ortadan kayboldu, yoksa ayrılık mı var?

Sadakatsiz dizisinde ortadan kayboldu, yoksa ayrılık mı var?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Melis Sezen’in başarıyla canlandırdığı Derin karakterinin ortadan kaybolması, hikayede güçlü bir şekilde yer almaya devam ediyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 24. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Derin’in kaybolmasında Asya’nın parmağının olup olmadığını sorgulayan Haluk ve Gönül büyük endişe içinde…

Derin’in ortadan kaybolmasıyla kızı Zeynep’i alan Volkan, Asya’nın evine geliyor. Zeynep’i geri almak için oraya gelen Haluk ve Gönül’e o sırada bir telefon geliyor. Melih, bir ihbar aldıklarını ve bir kadın ceseti bulunduğunu söylüyor. Peki bulunan kadın ceseti Derin’e mi ait?

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine ne olduğu sorgulanıyor. Melis Sezen de ortalarda görünmüyor. Ancak oyuncunun yapımdan ayrılması gibi bir durum yok. Bu sadece hikayenin daha heyecanlı hale gelmesi için senaristler tarafından ortaya konan küçük bir oyun. Derin’in kaybolduğu bu süreçte neler yaptığı, başından neler geçtiği de hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!