Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’dan dudak uçuklatan reklam anlaşması!..

Serenay Sarıkaya’dan dudak uçuklatan reklam anlaşması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya uzun bir aradan sonra setlere bir döndü pir döndü.  Şu sıralar Netflix için çekilen fantastik dizi ‘Şahmeran’ için sette olan ve yoğun bir dönemden geçen Serenay Sarıkaya’nın dudak uçuklatan bir reklam anlaşmasına imza attığı ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre pek çok markanın peşinden koştuğu Serenay Sarıkaya, 7 milyon TL karşılığında Akbank’ın yüzü oldu! Geçtiğimiz hafta ilk reklam filmini çeken güzel oyuncu, iki farklı filmle ekranlarda olacak.

Serenay Sarıkaya'dan dudak uçuklatan reklam anlaşması!.. 7

Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık, Selami Şahin gibi ünlü isimlerle çalışan Akbank, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaştı. İddialara göre 7 milyon TL karşılığında Akbank’ın yüzü olan Sarıkaya habere göre, geçtiğimiz hafta İzmit’te ilk reklam filminin çekimlerine katıldı. Güzel oyuncunun nasıl bir senaryoyla ekranlarda olacağı ise sır gibi saklanıyor. Oyuncunun komedyen Feyyaz Yiğit’in rol aldığı kampanyaya dahil mi olacağı yoksa yeni bir kampanyanın yüzü mü olacağı merak konusu.

Öte yandan Serenay Sarıkaya Tims&B tarafından hazırlanan ‘Şahmeran’ dizisinde Burak Deniz ile baş rolü paylaşıyor.