Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’dan ilk fotoğraf kareleri paylaşıldı! Heyecan doruğa ulaştı!

Kanunsuz Topraklar’dan ilk fotoğraf kareleri paylaşıldı! Heyecan doruğa ulaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, 29 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekranların en sürükleyici ve iddialı dizilerinden Sadakatsiz’in rakibi olarak karşımıza çıkacak dizinin ilk bölümünden kareler heyecanı doruğa ulaştırdı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Senaryosu Zülküf Yücel’e ait olan ve başrollerinde ise Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın ilk bölümünün yayınına sadece iki gün kaldı.

Kanunsuz Topraklar'dan ilk fotoğraf kareleri paylaşıldı! Heyecan doruğa ulaştı! 9

Fox TV’nin iddialı yeni dizisinin ilk bölümünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Kanunsuz Topraklar’dan paylaşılan ilk kareler diziyi merakla bekleyenlerin heyecanını da bir kat daha artırdı. 1939 yılında Zonguldak’ta geçen dizinin konusu şöyle olacak:

Kanunsuz Topraklar'dan ilk fotoğraf kareleri paylaşıldı! Heyecan doruğa ulaştı! 10

Madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Kanunsuz Topraklar'dan ilk fotoğraf kareleri paylaşıldı! Heyecan doruğa ulaştı! 11

Malik Bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Çok uzun süre önce çalışmalarına başlanan dizi özellikle Uğur Güneş ve Esra Bilgiç hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümüyle 29 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de Fox TV ekranında olacak.