Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’dan Şahmeran için büyük fedakarlık! Güzel oyuncu bakın ne yaptı!

Serenay Sarıkaya’dan Şahmeran için büyük fedakarlık! Güzel oyuncu bakın ne yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer alacağı Şahmeran dizisi için hazırlıklar sürüyor. Netflix’te yayınlanacak dizi için Serenay Sarıkaya, rolüne hazırlanmak için büyük bir fedakarlık yaptı.

Serenay Sarıkaya’yı uzun bir aradan sonra ekranlara döndürecek dizi Şahmeran için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Bir dijital platformda yayınlanacak dizide Sarıkaya’yla başrolü paylaşacak erkek oyuncu için uzun süredir Burak Deniz’in adı geçiyor.

Ancak Burak Deniz’den konuyla ilgili hala bir açıklama gelmedi. Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisindeki rolü için bir süredir Roma’da bulunan oyuncu Türkiye’ye döndü ancak belli ki görüşmeler hala sonuçlanmadı.

Serenay Sarıkaya'dan Şahmeran için büyük fedakarlık! Güzel oyuncu bakın ne yaptı! 7

Bu arada Serenay Sarıkaya yeni dizisi için hazırlıklaını sürdürüyor. Genç oyuncu bu uğurda fedakarlık yapmaktan da kaçınmıyor. Posta gazetesinin haberine göre Sarıkaya, yeni dizisi Şahmeran için iki haftada dört kilogramdan fazla kilo verdi.

Fantastik bir proje olarak dikkatleri çeken yeni dizinin çekimlerinin Adana’da yapılacağı da ortaya çıktı. Ancak dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve konusunun ne olacağıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Tims&B Productions tarafından çekilecek Şahmeran, Serenay Sarıkaya’yı uzun bir aradan sonra yeniden ekrana döndürecek. Güzel oyuncu en son 2017 yılında yayınlanan Fi dizisinde başrolde yer almıştı. 2019 yılında da Alice Müzikali’nde Alice’i canlandırmıştı. Ancak oyunun gösterimi pandemi nedeniyle sona ermişti.