Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun iddialı dizisi Yalancı’da heyecan dorukta!

Yeni sezonun iddialı dizisi Yalancı’da heyecan dorukta!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Yalancı dizisinde heyecan artıyor. Geçen hafta bir araya gelen ekip sette ilk buluşmasını gerçekleştirdi, çekimlere başladı. Merakla beklenen Yalancı dizisinden heyecanlandıran bir haber daha geldi.

Yalancı dizisinin oyuncuları okuma provalarının tamamlanmasının ardından sette çalışmalara başladı, setten ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı Yalancı dizi ekibi ilk sahnelerin çekimlerini gerçekleştirdi.

Diziden yeni ve güzel bir haber daha geldi. Buna göre Yalancı dizisinin ilk fragmanı pazartesi akşamı Show TV ekranında yayınlanacak. Böylece diziyi merakla bekleyenlerin de heyecanı bir nebze olsun giderilmiş olacak.

Yeni sezonun iddialı dizisi Yalancı'da heyecan dorukta! 7

Eylül ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizi, BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’ın Türkiye uyarlaması. Yönetmenliğini Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosu ise Yazıhane ekibi tarafından kaleme alınıyor.

Dizide ayrıca İmer Özgün Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin rol alıyor.

Yalancı dizisinin hikayesi şöyle:

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.