Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’dan zorunlu Bergen filmi açıklaması! İlk kez anlattı!

Serenay Sarıkaya’dan zorunlu Bergen filmi açıklaması! İlk kez anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir Bergen filminde rol alacağı ile ilgili haberlere konu oldu. Oyuncu, uzun süredir hazırlıkları devam eden ve bir dönemin çok konuşulan Arabesk müzik şarkıcısı Bergen’i oynayacağı film için oldukça heyecanlıydı.

En son Alice Müzikali ile sahneye çıkan Serenay Sarıkaya, bu süre içinde de Bergen filmi ile anıldı. Yaptığı röportajlarda da çok heyecanlı olduğunu vurguluyor ve yapımda rol almayı da çok istiyordu.

Fakat aradan geçen onca zamana karşın filmin hazırlıkları bitirilemedi. Pandemi sürecinin de araya girmesiyle birlikte oyuncu, başka bir dizi için anlaşma sağlayınca, iki yapımda birden rol alması da zorlaştı.

Sarıkaya şu sıralar Netflix için çekilecek olan Şahmeran isimli dizide rol almaya hazırlanıyor. Bu nedenle de Bergen filminden vazgeçmek durumunda kaldı.

Zamanlaması uymadığı için Yüksel Aksu’nun yönetmenliğini yapacağı Bergen filminde rol alamayacağının ortaya çıkmasıyla birlikte Serenay Sarıkaya, zorunlu bir açıklama yaptı instagram sayfasından.

Serenay Sarıkaya'dan zorunlu Bergen filmi açıklaması! İlk kez anlattı! 8

Oyuncu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sevgili arkadaşlar, yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim Bergen7in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için, Bergen filminde olamayacağımı yapımcılarımızla paylaşmıştım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim.”

Serenay Sarıkaya'dan zorunlu Bergen filmi açıklaması! İlk kez anlattı! 9

Serenay Sarıkaya, Bergen filminde rol alamayacağını böylece bu açıklama ile duyurmuş ve nedenlerini de aktarmış oldu. Bu arada proje için Demet Evgar’ın isminin geçtiği de konuşulmakta. Evgar, Show TV’de yayınlanan ve bu hafta final yapacak olan Alev Alev dizisinde oynuyordu.

‘Acıların Kadını’ olarak bilinen Bergen, evliliği boyunca şiddete maruz kalmış ve yaşamındaki zorlu mücadeleyi müziğine de yansıtmış bir isimdi. 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını birçok farklı yönüyle ele alacak filmin detaylarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.