Ana sayfa Sosyal Medya İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! “Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!”

İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! “Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!”

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, bir süredir Oyuncu ve Müzisyen Oğuzhan Koç ile birlikte. İkili, Özdemir’in dizisinin final yapmasının ardından birlikte tatile gittiler. Aynı zamanda onlara Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve Müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran da eşlik etti.

4 arkadaş birlikte tatil yaparken, magazinciler de peşlerini bırakmadı. Sosyal medyadan bol bol tatil pozları paylaşan Demet Özdemir, nerede olduklarını söylemedi ama paparazziler onları bulmakta gecikmedi!

Oyuncunun sevgilisi ile Kaş’ta tatil yaptıkları, tekne turuna çıktıkları öğrenildi. Bu arada kaldıkları havuzlu bir villadan da paylaşımlar yaptı sık sık oyuncu.

İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! "Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!" 11

Bu villanın Fethiye’de dört günlük fiyatı 20 bin TL olan bir otel olduğu şeklinde bazı haberler yansıdı magazin medyasına.

Ancak Demet Özdemir, bu haberi yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile yalanladı! Oyuncu, magazincilerin farklı açılardan kaldıkları yeri otel gibi göstermeye çalışarak çektikleri imasında bulundu.

Özdemir, “Otelde kaldığımıza ne güzel inandırdınız! Karşı dağdan evimizi garip garip açılardan gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz keşke” diyerek, kaldıkları evin mutfağındaki bir fotoğrafını paylaştı…

İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! "Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!" 12

Oyuncunun yaptığı paylaşımlardan İstanbul’a döndüğü de görülmekte. Bu arada Demet Özdemir, yakında Şükrü Özyıldız ile Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli bir romantik komedi filminde oynamaya hazırlanıyor…

İşte Özdemir’in son paylaşımları…

İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! "Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!" 13

İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! "Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!" 14

İşin aslı başka! Demet Özdemir fena laf çarptı! "Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz!" 15