Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı setinden seslendi; Ayça Ayşin Turan’ın hayranlarından bir isteği var!

Ada Masalı setinden seslendi; Ayça Ayşin Turan’ın hayranlarından bir isteği var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Ada Masalı, ekranlara gelmek için gün sayarken, başroldeki Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz hayranları da büyük bir heyecanla ikiliyi bekliyor! İlk kez bir romantik komedi yapımında oynayacak olmaları da hep dramda gördüğümüz bu genç ve başarılı iki isim için de izleyici için de farklı bir deneyim olacak.

Ay Yapım imzalı dizinin tanıtımları dönmeye başladıktan sonra, merak da giderek arttı. Kısa süre önce dizinin ilk bölüm yayın tarihi de açıklandı ve 15 Haziran Salı akşamı ekranda olacak.

Yaz sezonunun favori dizileri arasında gösterilen Ada Masalı, Ege’nin muhteşem manzaraları eşliğinde İzmir’in Seferihisar ilçesinde çekiliyor.

Her bölümde renkli görüntülerle izleyici tam bir yaz havası yaşayacak. Bu arada oyuncuların heyecanı da yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına yansımakta.

Ayça Ayşin Turan, setten ilk paylaşımına hayranlarından minik bir rica ile başladı. Oyuncu, elinde tuttuğu nazar boncuğunu göstererek “Bir Maşallah’ınızı alırız Ada Masalı dizisi ailesi olarak” notuyla hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı…

Ada Masalı setinden seslendi; Ayça Ayşin Turan'ın hayranlarından bir isteği var! 7

Yönetmenliğini, Ali Bilgin’in yaparken, senaryoyu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu yazıyor. Kadroda ayrıca İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de yer alıyor.