Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın açıklaması, Bergen filmiyle ilgili soruları beraberinde getirdi!

Serenay Sarıkaya’nın açıklaması, Bergen filmiyle ilgili soruları beraberinde getirdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- “Acıların kadını” lakabıyla tanınan arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını konu alan film 4 Mart’ta izleyicilerle buluştu. Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaştığı filmle ilgili Bergen karakterini canlandırması için ilk olarak teklif götürülen Serenay Sarıkaya’nın açıklaması soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süre önce Bergen filminde rol alacağı ve arabesk müziğin zorlu hayat hikayesiyle dikkat çeken ismini canlandıracağı gündeme gelmişti.
Pandemi koşulları nedeniyle uzunca bir süre filmle ilgili bir ilerleme kaydedilemeyince ve çekimlerin başlaması uzayınca, Serenay Sarıkaya, bu süreçte Tims&B Productions imzalı Şahmeran isimli dizi ile anlaştı.

Serenay Sarıkaya’nın açıklaması, Bergen filmiyle ilgili soruları beraberinde getirdi! 7
Başarılı oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Sevgili arkadaşlar, 2,5 seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim film, defalarca kez pandemi ve farklı sebeplerden ertelendi. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için filmde olamayacağımı yapımcılarla paylaştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ekibe bu yolculuklarında başarılar dilerim.” diyerek çok oynamak istediği rolü neden bıraktığını açıklamıştı.

Bu durum yapımcıları yeni bir isim aramaya itti. Başrol için Demet Evgar’ın da adı anılsa da efsanevi şarkıcıya benzerliği, duygu yüklü performansı ve Bergen şarkılarını seslendirmedeki başarısı ile rolü Farah Zeynep Abdullah aldı.

4 Mart Cuma günü vizyona giren ve büyük ilgi gören filmle ilgili Serenay Sarıkaya’ya Bergen rolünü geri çevirdiği için pişmanlık duyup duymadığı soruldu. Güzel oyuncu; “Çok uzun süre birlikte yol aldığımız bir projeydi. Ekip arkadaşlarımın çok büyük bir özenle ve gayretle yaptıklarını biliyorum. Çok merak ediyorum. Yolları açık olsun. Bu işler kader kısmet, zamanlama işi, Farah’ın kısmetiymiş, eminim müthiş bir iş çıkartmışlardır” diyerek aklının bir köşesinde bu rolün eksikliğini yaşayacağını ima etti.