Ana sayfa Sosyal Medya Örnek alınacak birisi değilim! Serkay Tütüncü neden böyle konuştu?

Örnek alınacak birisi değilim! Serkay Tütüncü neden böyle konuştu?

tarafından ker_def

Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle Bein Connect platformunda yer alan Serkay Tütüncü, dizinin erkek başrolleri arasında bulunuyor. Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz ile birlikte 3 genç oyuncu Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtladı…

Hayaller ve Hayatlar dizisi çok beğenildi ve bu üç başarılı isim de hikayeye büyük katkı yapıyor. Oyunculuk performansları ile büyük beğeni toplayan Serkay Tütüncü, son dönemin öne çıkan yeteneklerinden birisi oldu.

Geçen sezon Masumiyet isimli dizide canlandırdığı karakter ile rol arkadaşı Hülya Avşar’ı bile çok etkileyen Serkay Tütüncü, herkesin taktirini kazanmıştı. Kadına şiddet teması bulunan dizide Serkay Tütüncü’nün performansı için Hülya Avşar, “Bu kadar iyi oyuncu olduğunu bilmiyordum” diye konuşmuştu.

Örnek alınacak birisi değilim! Serkay Tütüncü neden böyle konuştu? 95

Dizideki rol arkadaşı İlayda Alişan ile bir dönem aşk da yaşayan Serkay Tütüncü, kendisini örnek alınacak bir ünlü olarak görmüyor. Oyuncu, “Kendimi düşündüğümde çok da örnek alınacak biri olduğumu düşünmüyorum” ifadesini kullandı.

Sosyal medya konusunda bazen kendisini frenlediğini ama bazen de paylaşımlar yaparak hislerini yansıttığını anlatan oyuncu, “Televizyonun sorumluluğunu sosyal medyada da yaşarsan hayat çekilmez hale gelir. Olabildiğince özgürüm ama yine de dikkat ediyorum” diye konuştu.