Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi pişmanlığa doğru mu gidiyor?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi pişmanlığa doğru mu gidiyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç yaşadıkları ilişkiyle magazin basınının gündeminden düşmüyor. İkili hakkında sürekli yeni iddialar ortaya atılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’in isteği üzerine yağlarından kurtulmak için bıçak altına yattığı iddiası ortaya atılmış,  ünlü şarkıcı bu iddiaları sosyal medya hesabından filtreyle kendisini şişmanlattığı bir görüntüsünü paylaşarak yalanlamıştı.

Çiftin geçtiğimiz yılın ilk aylarında başlayan aşkı 2021 yılının en çok konuşulan konularından birisiydi. 2022 yılının ilk günlerinde ayrılık haberleriyle gündeme yerleşen çift, hayranlarını çok üzen ayrılık haberlerinin üzerinden fazla zaman geçmeden bu defa  14 Şubat’ta Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle gündeme geldi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi pişmanlığa doğru mu gidiyor? 9

Demet Özdemir’in sevgilisine ‘Evet’ yanıtını vermesi ve evlilik teklifinin yapıldığı organizasyondan detaylar günlerce konuşuldu. Magazin basınının en gözde çifti konumundaki Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi hakkında bir yazı kaleme alan Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün yazısında çift ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya attı.

Orkun Ün,  ‘Erkek Paniklerse’ başlıklı yazısında, Demet Özdemir’in ilişkide baskın karakter olduğuna dikkat çekti ve açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Orkun Ün’ün yazısından dikkat çeken satırlar;

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi pişmanlığa doğru mu gidiyor? 10

“Erkek paniklerse hemen söyleyeyim Oğuzhan Koç gibi davranır… Önce Demet Özdemir’i emanet bir arabayla evinden aldı Oğuzhan…  Sonra hoş bir evlilik teklifi organizasyonu yaptı… Sonrasında doğum gününe sıra geldi Demet’in… Hemen ardından Demet Özdemir, stilistini atadı Oğuzhan’a ve “artık kontrolümde giyineceksin” dedi… Şimdiki iddia en ilginci… Demet’in isteğiyle kalça ve göbek yağlarını aldırmış Oğuzhan Koç. Pardon? Benim bildiğim böyle müdahaleler tamamen ‘kendi isteğinle’ yapılır. Başkasının isteğiyle değil.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi pişmanlığa doğru mu gidiyor? 11

O yüzden tüm bu hareketler bana… Panikte Oğuzhan Koç.  Oğuzhan’ı kendi istediği kalıba sokmaya çalışan bir Demet Özdemir… Günü kurtarırcasına hareketler yapan Oğuzhan… ‘Kurallarıma uymazsan benimle olamazsın’ diyen bir Demet hissi yaşatıyor.

Oysa ilişkinin altın anahtarlarından biri ‘rahatlıktır’. Karşınızdakini olduğu gibi kabul edip, kafanıza estiği gibi yaşasanıza. Bugüne kadar hayatındaki kişiyi değiştirmeye çalışan (ve bunu kısmen başaran) herkes günün sonunda büyük pişmanlık yaşamıştır. Oğuzhan ile Demet ilişkisi de o ‘pişmanlığa’ doğru gidiyor gibi.”