Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya’nın başrolündeki Alice Müzikali’nin akıbeti belli değil!

Serenay Sarıkaya’nın başrolündeki Alice Müzikali’nin akıbeti belli değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikalinde birlikte sahneye çıktığı İbrahim Selim ile birlikte bir ödül gecesine katıldı. Proje ile çok fazla ödül aldıklarını ve gençlerden alınan ödüllerden çok memnun olduklarını belirten İbrahim Selim, bunun heyecanını yaşadıklarını anlattı.

Serenay Sarıkaya da çok mutlu olduğunu ve gençlerin takdir etmesinin de çok önemli olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Ben de çok mutluyum. Gençlerden takdir almak harika bir şey. Yeni bitirdik Alice’i umarım, bu bir son olmaz. Hepimiz devam etmek isteğindeyiz” açıklamasını yaptı.

Alice Müzikalı’nın devamının gelip gelmeyeceği belli değil ama Serenay Sarıkaya’nın ekibin devam etmek istediğini net bir şekilde ifade etmesi önemliydi. Oyuncu, “Çok söyleyemeyeceğimiz şeyler de var, devam etmeyi çok istiyoruz” dedi.

Şahmaran dizisinin ikinci sezonunun yine Adana’da çekileceğini anlatan oyuncu, Haziran ayının sonlarına doğru Şahmaran’ın ikinci sezonu için çekimlere başlayacaklarını ifade etti.

Oyuncu, bu yaz dönemini dizi setinde çalışarak geçireceğini söyledi. Bilindiği üzere Şahmaran dizisi Netflix için çekiliyor. Geçtiğimiz sonbaharda dizinin ilk sezonu yine Adana’da çekildi. Ancak henüz yayınlanmadı.

Netflix, ikinci sezon onayını verdiği projeyi ne zaman izleyicilerle buluşturacağını henüz duyurmadı. Serenay Sarıkaya, mistik bir hikayesi bulunan bu önemli dizide Burak Deniz ile başrolü paylaşıyor.