Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisindeki talihsizlik Aziz’de de Murat Yıldırım’ın yakasını bırakmadı!

Ramo dizisindeki talihsizlik Aziz’de de Murat Yıldırım’ın yakasını bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 4 yıl dizi setlerine ara verdikten sonra, Ramo ile etkili dönüş yaptı ve bu sezon da Aziz ile birlikte son 3 sezonu çalışarak geçirdi. Oyuncunun hayranları da ekranda 3 yıldır Murat Yıldırım’ı gördükleri için çok memnunlar. Ancak oyuncunun bu geri dönüşü şanssızlıkları da beraberinde getirdi.

İlk olarak Ramo dizisine büyük emek veren Murat Yıldırım, ilk sezonda hikayenen çok da öne çıkmamasının şanssızlığını yaşadı. Sonrasında ise oyuncu, Suskunlar dizisindeki yönetmeni Çağatay Tosun ile dizinin ikinci sezonunda bir araya geldi. İki başarılı ismin sinerjisi Ramo dizisinin çok başarılı bir dönem geçirmesini sağladı. Ramo’nun devam etmesi beklenirken Show TV’nin final kararı alması herkesi şoke etti ki, bu isimlerden birisi de Murat Yıldırım oldu.

Murat Yıldırım, bu sezon ise Aziz dizisiyle yeniden Show TV ekranında hayranlarının karşısına çıktı. Son aylara kadar çok da iyi reytingler alan dizisinin, Nisan ve Mayıs’taki düşük performansları sonrasında ise final kararı alındı.

28. bölümle birlikte 3 Haziran Cuma günü son kez izleyicilerle buluşacak olan Aziz’in devam etmemesi hem milyonlarca izleyici hem de başrolde çok etkili bir performans sergileyen Murat Yıldırım için büyük talihsizlik oldu.

Murat Yıldırım’ın Simay Barlas ile etkili partnerliği de Aziz dizisinin devam etmeyecek olması nedeniyle, bir başka üzüntü kaynağı oldu.