Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın iki projesi de belirsizliğe takılı kaldı!

Serenay Sarıkaya’nın iki projesi de belirsizliğe takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya’nın da yer aldığı Alice müzikali, 2 sezon boyunca devam etti ama pandemi araya girince de büyük bir belirsizlik ortaya çıktı. Projenin 3. sezonda da sahnede yer alması beklentileri vardı, oyuncular da bunu istiyordu.

Alice Müzikaline ne olacağı konusunda Serenay Sarıkaya, sorulara şu yanıtı verdi: “Şu an biz de beklemedeyiz, belirsizlik var. İnşallah hayat normale dönerse, özledik, yapacağız.”

Ünlü oyuncunun uzun süredir Bergen filmine hazırlandığı da biliniyordu. Ancak pandemi nedeniyle çekimler üst üste ertelendi ve son durumda da belirsizlik hakimdi. Serenay Sarıkaya bu konudaki soruları da yanıtladı.

Ünlü oyuncu, “Şu anda pandemiden dolayı gerçekten hala bir belirsizlik var. Ben de bilmiyorum. Bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz, hazırlık da yapamıyoruz” diye konuştu.

Bergen filmine çok çalışan oyuncu, bu belirsizliklerin kendisinde bir burukluk yaratmadığını da ifade etti ve her şeyin doğru zamanda olması gerektiğini söyledi.

Serenay Sarıkaya, “Her şey hayırlısıyla doğru zamanında olacaktır zaten. Şu anda hala önümüzü göremezken bunlarla ilgili bir şey yapmak daha demoralize edici oluyor. O yüzden her şey yolunda olduğu zaman, sağlıkla sıhhatle inşallah yaparız” dedi.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.