Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın yeni dizideki partneri belli oluyor!

Serenay Sarıkaya’nın yeni dizideki partneri belli oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahmeran isimli yeni dijital dizi için bir süredir Serenay Sarıkaya hazırlık yapıyor. İddialı bir proje ile yeniden setlere dönecek olan oyuncunun partnerinin kim olacağı da merakla bekleniyor.

Şahmeran dizisi için yapımcı Tims&B, Burak Deniz ile görüşmelere başlamıştı. İtalya’ya giden ünlü oyuncunun dönmesi bekleniyordu. Burak Deniz, Cahil Periler isimli Ferzan Özpetek’in dijital dizisi için İtalya’daki çekimleri tamamladı. Şimdi İstanbul’da dizinin final sahneleri çekilecek ve oyuncu bir başka görüşmeye hazırlanacak.

Şahmeran isimli dijital dizide başrol erkek oyuncusu olarak ilk tercih Burak Deniz ve onun karar vermesi bekleniyor. Ancak ünlü oyuncu Maraşlı ve Cahil Periler dizilerinden fırsat bulup da bu konuyu detaylıca görüşemedi.

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizideki partneri belli oluyor! 9

Burak Deniz’in Netflix içi çekilecek olan Şahmeran dizisi için ekip ile bir görüşme yapacak. Umur Turagay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaristi Pınar Bulut. Eylül ayında çekimleri başlayacak olan dizi için Burak Deniz’in ne karar vereceği bilinmiyor.

Eğer ünlü oyuncu kabul eder ise Serenay Sarıkaya ile partner olacak. Fantastik bir proje olarak dikkatleri çeken yeni dizinin çekimlerinin Adana’da yapılacağı da ortaya çıktı.

Bakalım Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya dizi buluşması gerçekleşecek mi? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.