Ana sayfa Sosyal Medya İtalya’da göze giren Burak Deniz büyük iş başardı!

İtalya’da göze giren Burak Deniz büyük iş başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinden sonra yeniden televizyon ekranına Maraşlı ile güçlü bir dönüş yaptı. Alina Boz ile çok iyi bir dizi çifti olarak hayranlarından olumlu puan alan Burak Deniz, dizinin finalinden sonra tatil yapma fırsatı bulamamıştı.

Ferzan Özpetek’in İtalya’da çekimlerine başladığı Cahil Periler isimli dijital dizinin çekimleri için Roma’ya giden oyuncu, 1 aya yakın bir süre burada kaldı. İtalya’da yeni imajı ile dikkatleri çeken Burak Deniz, yeni dizideki rol arkadaşları ile de kısa sürede kaynaştı.

Burak Deniz, hem yeteneklerini sergiledi hem de yakışıklılığı ile İtalyan medyasının da dikkatlerini çekti. Bir süredir İtalya’da ilgi görmeye başlayan Burak Deniz için Cahil Periler dizisi önemli bir başlangıç olarak görülüyor.

Burak Deniz’in sadece 4 bölümünde yer aldığı Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği dizinin final sahneleri hariç diğer bölümleri tamamlandı.

İstanbul’a dönen Burak Deniz, şimdi de İtalyan arkadaşlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde dizi ekibi final sahnelerinin çekimi için İstanbul’da bir araya gelecek.

Burak Deniz, toplam 8 bölümden oluşacak olan Cahil Periler dizisinin 4 bölümünde yer almış olacak. Ünlü oyuncu dizide Fotoğrafçı Asaf karakterine hayat veriyor.