Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisinin hikayesi de oyuncu kadrosu da parmak ısırtıyor!

Yalancılar ve Mumları dizisinin hikayesi de oyuncu kadrosu da parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezonda ekrana süreceği dizilerden birisi de Yalancılar ve Mumları… Medyapım tarafından hazırlıkları devam eden dizi, The Mistresses isimli yabancı dizinin yerli uyarlaması olarak hazırlanıyor. 4 kız arkadaşın hayatlarını konu alan dizide hem yasadışı hem de karmaşık ilişkiler ağı anlatılıyor… Toplam 52 bölüm süren The Mistresses yayınlandığı dönemde çok ilgi çekmişti.

Dört kadın başrol oyuncusu da bulundu. İlk olarak Ceren Moray’ın ismi ortaya çıkmıştı. Sonrasında bir başka kadın başrol için Elçin Sangu ile anlaşma yapıldığı da ortaya çıktı. Ceren Moray Elif karakterini canlandırırken, Elçin Sangu ise Meliha olarak ekranda yerini alacak.

Feyyaz Duman ve İsmail Demirci’nin de başrollerinde yer alacağı dizi için anlaşma yapılan diğer kadın oyuncular ise Şafak Pekdemir ile Burcu Gölgedar oldu…

Yasak Elma ile öne çıkan Şafak Pekdemir’i dizide Şebnem karakterinde izleyeceksiniz. Burcu Gölgedar ise dizide Leyla karakterine hayat verecek.

Yalancılar ve Mumları dizisinin hikayesi de oyuncu kadrosu da parmak ısırtıyor! 7

Doktorlar ile öne çıkan Melike Güner ise uzun bir ardan sonra Yalancılar ve Mumları ile yeniden ekrana dönüş yapıyor… Dizinin hikayesi de bir hayli ilginç, 4 arkadaş Elif, Meliha, Şebnem ve Leyla arasında yaşanan ilişkiler ağı herkesi şaşırtacak.

Engin karakterinde İsmail Demirci ve Yakup olarak ise Feyyaz Duman hikayede güçlü bir şekilde yer alacak.

Elif’in eşi Engin kayboluyor… Kızının okul arkadaşının babası Yakup ile tanışan Elif’in hayatı alt üst olacak. Şerife karakterinde Melike Güner ise hikayeyi daha da ilginç kılacak bir karakter ile ekranda yer alacak.

Orijinal adı Mistresses olan Yalancı ve Mumları dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor.