Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Ada Masalı’nın ‘Poyraz’ı Alp Navruz, davalı olduğu mahkemeden haklı çıktı!

‘Ada Masalı’nın ‘Poyraz’ı Alp Navruz, davalı olduğu mahkemeden haklı çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şimdilerde Star TV’de yayınlanan ‘Ada Masalı’ dizisinde ‘Poyraz’ karakterini canlandıran oyuncu Alp Navruz, 2016 yılında Avşar Film yapım şirketi ile imzaladığı sözleşmeye uymadığı gerekçesiyle, şirket tarafından dava edilmiş, Navruz için yapım şirketi, kendilerini maddi zarara uğrattığını iddia ederek 72 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Sabah Gazetesi’nden Deniz Yusufoğlu ‘nun haberine göre, oyuncu Alp Navruz, davalı olduğu mahkemeden haklı çıktı. Mahkeme davanın reddine karar verdi. Avşar Film’in yapımını üstlendiği dizide rol alan Navruz, dizi bittikten bir ay sonra başka bir şirketle anlaşmıştı.  Alp Navruz ve şirket arasında imzalanan sözleşmede ‘Beş yılda en az altı projede rol alacak’ şeklinde bir madde olduğunu iddia eden Avşar Film, oyuncuya  72 bin lira tazminat davası açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada dosya bilirkişiye gönderildi.

Bilirkişi hazırladığı raporda, sözleşmenin geçersiz olduğu ve davacı yapım şirketinin maddi zarara uğramadığı bilgisi yer aldı. Rapor doğrultusunda mahkeme, 72 bin liralık tazminat davasının reddine karar verdi.

'Ada Masalı'nın 'Poyraz'ı Alp Navruz, davalı olduğu mahkemeden haklı çıktı! 7

Her Salı akşamı Star TV’de, Ayça Ayşin Turan ile birlikte rol aldığı ‘Ada Masalı’ dizisiyle ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Alp Navruz mahkeme sonucundan sonra rahat bir nefes almış oldu.

Oyuncu öte yandan şu sıralar Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadığı haberleriyle de gündeme geliyor. İkili tarafından konuyla ilgili yapılmış bir açıklama ise yok. Reytingleri ile çok da iyi bir noktada olmasa da yine de geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Ada Masalı’ diziinin 13. yeni bölümü 14 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak.