Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural… İşte Bir Zamanlar Kıbrıs’ın setinden sürpriz paylaşım!

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural… İşte Bir Zamanlar Kıbrıs’ın setinden sürpriz paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 için çekilen Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dönem dizisinin çekimleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devam ediyor. Yılbaşından sonra çekimleri başlayan diziden gelen fotoğraflar, merakı arttırmıştı. Dönem dizisinde oyuncuların imajları ortaya çıkarken, çekimlerden de bazı kareler TRT tarafından paylaşılmıştı.

Serkan Çayoğlu, zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla oynadığı Ankaralı karakterinin imajını da gösteriyor. Oyuncu bu kez dizinin setinden Ahmet Kural ile bir pozunu paylaştı.

1963 yılında, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen sürece ışık tutacak olan ve TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin teaser’ı dün akşam paylaşılmıştı.

Bu paylaşım öncesinde iki oyuncunun dizinin çekimleri sırasında verdikleri pozunu aşağıda görebilirsiniz…

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural... İşte Bir Zamanlar Kıbrıs'ın setinden sürpriz paylaşım! 7

Serkan Çayoğlu’nun instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine teaser hatırlatması yaptığı görülmekte.

Dizide, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu rol alıyor.

Yayınlanan ilk teaser’da tarihe ‘Kanlı Noel Gecesi’ olarak geçen saldırının sembolü haline gelen görüntüler ekrana geldi. Çekimleri KKTC’de devam eden dizi, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini, tarihi gerçekler çerçevesinde ekrana yansıtacak.

Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Bir Zamanlar Kıbrıs, kahramanların gerçek yaşam mücadelelerini, aşklarını, ayrılıklarını ve hüsranlarını güçlü oyuncu kadrosu, çarpıcı hikayesi ve dönemi yansıtan başarılı prodüksiyonuyla büyük ses getirecek

“Bazı kararlar vardır; candan can, ömürden ömür götürür!” sloganıyla yayınlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz…